PLC Programı

kwister

Üye
Katılım
2 Nis 2012
Mesajlar
51
Puanları
1
en iyi plc programı nedir? kaliteli olan, çabuk öğrenilebilen,türkçe olması daha iyi olur. Böyle bir PLC programı tavsiye eder misiniz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
ben delta plc programlarını daha pratik buldum ve sıfırdan kendim pek çok demo başardım.ancak otomasyon hakında bilgili olması gerekiyor.hem daha ucuz donanım hemde pratik programlama.. tabii şunuda unutmayalım simens marka plc lerin son versiyonlarıyla kıyaslamamak gerekir.ilk başlayan kardeşlerime tavsiye ederim.
 
en pratik kullanım ladder ile olur. türkçe olarak istiyorsanız gemo var fakat her türlü sistemi anlamak için ingilizceniz az zorlayın derim.
 
Hepsinin mantığı aynı,pratik yapmaya başlayınca hepsi kolay simens s7 200' le başla derim.madiyatın iyisede simensin eğitim setini tavsiye edrim.
 
maddiyat çok problem değil yeter ki güzel bir program olsun, öğrenmesi kolay olsun
 
simensin s7 1200 var nasıl bir program?
 
malzeme katoloğunu nereden bulabilirim?
 
Siemens Logo akıllı röleleri tavsiye ederim.PLC kıvamında.Mantığını anladığın zaman istediğn PLC'de çalışırsın.PLC tam bilmiyorsan S7 1200 sana ağır gelebilir
 
moeller diye bir plc programı varmış o nasıl?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…