iarslan Üye Katılım 26 Eyl 2007 Mesajlar 323 Puanları 16 Yaş 58 15 Kas 2014 #11 tacc' Alıntı: ben bu ğstteki dosyaları nasıl açabilir açamıyorum deniyorum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Winrar ile dosyayı arsivden cıkaracaksınız. Winrarınız yoksa http://www.winrartr.com/winrar-indir/winrar-turkce-surumler.html İndirin kurun.Yuklediğim dosyaya sag tıklayın dosyayı zipten cıkarın.Motor adlı dosya direk S7200 ile acılır.
tacc' Alıntı: ben bu ğstteki dosyaları nasıl açabilir açamıyorum deniyorum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Winrar ile dosyayı arsivden cıkaracaksınız. Winrarınız yoksa http://www.winrartr.com/winrar-indir/winrar-turkce-surumler.html İndirin kurun.Yuklediğim dosyaya sag tıklayın dosyayı zipten cıkarın.Motor adlı dosya direk S7200 ile acılır.
Konu Sah tacc Üye Katılım 30 Eyl 2013 Mesajlar 13 Puanları 1 15 Kas 2014 #12 çok teşekkür ederim çalıştı kusura bakma senide yordum eline sağlık
ozurul Üye Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 233 Puanları 1 16 Kas 2014 #13 fatihistanbul' Alıntı: s7 200 ü sıfırdan öğrenmek istiyorum, bu konuda nereden başlamam gerekiyor? Sitede dersler var mı? Genişletmek için tıkla ... her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin.
fatihistanbul' Alıntı: s7 200 ü sıfırdan öğrenmek istiyorum, bu konuda nereden başlamam gerekiyor? Sitede dersler var mı? Genişletmek için tıkla ... her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin.
fatihistanbul Üye Katılım 15 Kas 2014 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 33 16 Kas 2014 #14 ozurul' Alıntı: her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Hocam, buradan fazlasıyla istifade edeceğin .
ozurul' Alıntı: her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Hocam, buradan fazlasıyla istifade edeceğin .
fatihistanbul Üye Katılım 15 Kas 2014 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 33 16 Kas 2014 #15 S7 200 Ü İNDİREBİLİP KURACAĞIM SORUNSUZ LİNK VAR MI?
ismailfidan. Üye Katılım 18 Şub 2014 Mesajlar 56 Puanları 1 4 Ara 2014 #16 her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin. üyesi oldum emeği gecen herkesten ALLAH razı olsun.bu egitimin devamı varmı.ileri seviyenin anlatımı varmı
her şey para demek değildir.... sen yeter ki öğrenmek iste... otomasyonegitimi.org üye ol S7-200 öğrenmeye başla... kolay gelsin. üyesi oldum emeği gecen herkesten ALLAH razı olsun.bu egitimin devamı varmı.ileri seviyenin anlatımı varmı