18 yasındayım meslek lısesınden yenı mezun oldum PLC yazılım ögrenmek ıstıyorum hıc bı ucret ıstemıyorum sadece ogretmek ılgılenenlere teşşekur ederım tel no.0537-333-28-90
18 yasındayım meslek lısesınden yenı mezun oldum PLC yazılım ögrenmek ıstıyorum hıc bı ucret ıstemıyorum sadece ogretmek ılgılenenlere teşşekur ederım tel no.0537-333-28-90
PLC öğrenmek için temel bilgileri meslek lisesinden öğrenmişsindir,tabiki bu tam anlamıyla yeterli olmayabilir.
forumda arama yaptırırsan konu ile ilgili yeterli döküman bulabilirsin,bunun yanında kurs ve seminerlere katılarak kendini geliştirebilirsin..
sen kendine bir eğitim seti temin et ben sana uyğulamalarda yardımcı olurum gerekirse adım adım anlatırım uzak masa üstü bağlantısı yapabiliriz. telemecenique, delta, cimon olabilir
aynısından bende istiyorum .. kendimi geliştirebileceğim , otomasyon işi ..elektrik müh 4.sınıfa geçtim .. bu sene okul bitecek .. kocaelınde özellikle izmitte olursa güzel olur ya da yazın ankarada ..