Plc yazılım,endüstüriyel Görüntü işleme,lazer ve robotic konularında iş arıyorum

hiykaya

Üye
Merhabalar arkadaşlar
hali hazırda bursada

PLC yazılım
endüstüriyel görüntü işleme ve ölçüm teknikleri
Robot programlama ve kurulum
Lazer sistemler (markalama , kaynak)
Özel makina ve montaj hatları dizaynı ve yapımı
Prosess geliştime
Hidrolik ve Pnomatik sistemler
arıza Bakım ve onarım
6 sigma vb.. gibi konular üzerine uluslararası bir firmada bakım onarım prosess geliştirme ve özel makina imalatı kısımlarında görev aldım ve10 yıldır çalışmaktayım.
Üniversite bittikten ve askerliğimi yaptıktan sonra hemen bu uluslararası firmada işe başladığım için otomasyon piyasasından çok uzak ve tecrübesiz kaldım.
Şuan firmamdaki çalışma saatlerimin (08:00 -18:00 cumartesi pazar boş) dışındada değişik projelerde görev almak ve para kazanmak(Bu arada paraya da ihtiyacım olduğu için) istemekteyim.
Eğer bana uygun bir işiniz varsa veya bana bu konularda (piyasada iş yapmak,bağlantı kurmak vb gibi) lütfen bana ulaşın.Sİze kendim hakkında daha ayrıntılı bi cv yollayabilirim(eğitimim ve projelerim hakkında)

email adresim hiykaya@hotmail.com.tr

Teşekkür ederim

Kişisel Bilgiler

Adı - Soyadı:Harun KAYA

Tel:539 422 44 85

E-Posta:hiykaya@hotmail.com

Genel Bilgiler

Eğitim Durumu:Üniversite

Toplam Tecrübe:10 yıl

Çalışma Durumu:Çalışmaktayım

Askerlik Durumu:yaptı

Eğitim Bilgileri

Üniversite:
Ege üniversitesi elektronik mühendisliği 2000
Lise:
Bursa Anadolu lisesi

İş Tecrübeleri

Uluslararası bir firmada bakım,onarım,araştırma ,geliştirme ve özel makina imalatı konularında 10 yıl
Nitelikler

Plc,yazılım,görüntü işleme,lazer sistemler,robotik
Yabancı Dil: ( Okuma: Yazma: Konuşma: )
İngilizce ( İyi İyi İyi )
Almanza ( İyi İyi İyi )
Bilgisayar Bilgileri:
Microsoft Office, C++, C, Visual Basic, Delta PLC, Panasonic Nais PLC, Matlab,Labviev,Siemens Plc,Rexroth Plc

Sertifika Bilgileri:
Toefl (768)
Trumpf
Cognex
Siemens
Staubli vs..
Hobiler:
Gİtar çalmak,Müzik,Kitab,Flim,Gezmek,Çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…