PLC Yazılım Uzmanı

Katılım
3 Kas 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
MAKS OTOMASYON MÜHENDİSLİK VE ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

İş Tanımı

Endüstriyel otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere ; temsilcisi olduğumuz PLC , HMI , motor hız kontrol , servo motor ve sürücüleri gibi ürünlerin projelendirilmesi, yazılım hizmetlerinin verilmesi ve devreye alınması konusunda çalışacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Sektörü tanıyan, bu sektörde kariyer yapma hedefi olan ve bu hedef doğrultusunda firmamızla uzun soluklu bir birlikteliğe girecek adaylar arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Adayların daha öncesinde PLC programlama ile ilgili deneyim sahibi olması gerekmektedir. Endüstriyel otomasyon sektöründe çalışmış , sektörü tanıyan ve bu sektörde kariyer yapma hedefi olan adaylar tercihimiz olacaktır.

Aranılan diğer şartlar;

Askerlik ile ilişiğin bulunmaması (kesin şarttır, tecilli adaylar tercih edilmeyecektir),
Avrupa yakasında oturuyor olmak,
Meslek liselerinin , Yüksekokulların yada Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Max Otomasyon Delta, Autonics,MeanWell Marka rn eitleri

mail : [email protected]
fax : 0 212 220 43 49
 
3 gün önce size bir cv gönderdim.elinize geçtimi bilmiyorum.Geçmiş ise geri bildirim yapmanızı beklerim olumlu veye olumsuz.iş tanımınız okadar karışık ki an başlığı okuyunca profesyonel plc aradığınızı düşündürüyor.iş ilanın tamamını okuyunca kendini geliştirmek isteyen bilgisi olan eleman aradığınız izlenimini düşündürüyorisizce hangisi.
 
İlandaki başlık alınacak kişinin şirketteki pozisyonunu ifade etmektedir...İlanın detayında açıkca belirtildiği üzerede PLC programlama konusunda belirli deneyime sahip bir iş arkadaşı aramaktayız. Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşların mail yada telefon ile irtibata geçip, ilgili ile görüşmeleri daha profesyonel bir yaklaşım olacaktır. Foruma konulan ilanların amacı burada karşılıklı yazışmak değildir.

Birkaç farklı kaynakta yayınlanan ilanlarımızı 3 gün içerisinde sonuçlandırmamamız pek mümkün olmamaktadır...Takdir edersiniz ki mevcut iş yoğunluğumuzla beraber bu tür bir eleman alımının değerlendirilip sonuçlanması daha uzun bir süre almaktadır...Pozisyona çok uygun olduğunu düşünen istekli arkadaşların telefonla bilgi almalarında hiçbir sakınca olmadığı gibi, bu konuda takipçi ve istekli olmaları onlar için artı bir avantajda sağlayacaktır.

İyi günler diler , saygılar sunarım...
 
Eleman arayışımız neticelenmiş olup , ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederiz...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,894
Mesajlar
921,404
Kullanıcılar
451,038
Son üye
teknoinfo

Yeni konular

Geri
Üst