TKAY Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 177 Puanları 1 Yaş 40 4 Şub 2016 #1 merhaba plcsim-v13 güncellemesi yaptım şimdi fotodaki hatayı alıyorum. güncellemesiz olanı yüklediğimde sadece s7-1500 kullandırıyor. 1200 için güncelleme yapın diyor. güncelleme yapınca .dll hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim.
merhaba plcsim-v13 güncellemesi yaptım şimdi fotodaki hatayı alıyorum. güncellemesiz olanı yüklediğimde sadece s7-1500 kullandırıyor. 1200 için güncelleme yapın diyor. güncelleme yapınca .dll hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim.
canuli Üye Katılım 15 Mar 2007 Mesajlar 79 Puanları 1 Yaş 40 Konum Rize 4 Şub 2016 #2 Aynı sorun bendede var hocam. Güncelleyince hata veriyor. Ama mende başka bi hata veriyor. Bitürlü çıkamadım işin içinden.
Aynı sorun bendede var hocam. Güncelleyince hata veriyor. Ama mende başka bi hata veriyor. Bitürlü çıkamadım işin içinden.
Konu Sah TKAY Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 177 Puanları 1 Yaş 40 5 Şub 2016 #3 ben kendi sorunumu buldum belki seninde sorununu çözer https://support.industry.siemens.co...no-longer-start-plcsim-v13-sp1?dti=0&lc=en-WW
ben kendi sorunumu buldum belki seninde sorununu çözer https://support.industry.siemens.co...no-longer-start-plcsim-v13-sp1?dti=0&lc=en-WW
canuli Üye Katılım 15 Mar 2007 Mesajlar 79 Puanları 1 Yaş 40 Konum Rize 6 Şub 2016 #4 Çok sağolun sayenizde benim sorunum da çözüldü. Çok teşekkür ederim.
plsvescadacı Üye Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 40 3 May 2016 #5 ben indirmeye çalıştım ama Siemens kayıt olmak gerekiyormuş kayıt olayım dedim bu sefer alias in forums diyor ve ne olduğunu bilmiyorum.
ben indirmeye çalıştım ama Siemens kayıt olmak gerekiyormuş kayıt olayım dedim bu sefer alias in forums diyor ve ne olduğunu bilmiyorum.
Konu Sah TKAY Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 177 Puanları 1 Yaş 40 4 May 2016 #6 plsvescadacı' Alıntı: ben indirmeye çalıştım ama Siemens kayıt olmak gerekiyormuş kayıt olayım dedim bu sefer alias in forums diyor ve ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Eğer siemens plc üzerinde uğraşıyorsan mutlaka siemens sitesine üye ol. üyelik esnasında sorunlar çıkabilir buda siemensin herşeyi zorlaştırmasından dolayı galiba
plsvescadacı' Alıntı: ben indirmeye çalıştım ama Siemens kayıt olmak gerekiyormuş kayıt olayım dedim bu sefer alias in forums diyor ve ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Eğer siemens plc üzerinde uğraşıyorsan mutlaka siemens sitesine üye ol. üyelik esnasında sorunlar çıkabilir buda siemensin herşeyi zorlaştırmasından dolayı galiba
plsvescadacı Üye Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 40 12 May 2016 #7 Siemens sitesine kayıt olup gerekli programı indirdim sorunum çözüldü