Step motor da dandik bi motor en nihayetinde. Derdi nedir bilmiyorum ama kuramsal olarak tamir edilebilir. Pratikte de edilebilir...merhabalar uzun zaman geçti ama plotterı çalıştırdım. öncelikli olarak sorun galiba step motorda çünkü tamire gitmiş ve işlem yapılmış step motora. tamiri yapan arkadaş sokete ızdırap olmakla beraber ters bağlantı dahi yapmış ama step motorda galiba arıza var çünkü soket bağlı değilken bile kasma yapıyor. öncelikle onu yapmak gerekiyor. ama ilginç bir şekilde usbden bağlı olmasa bile test kesimi yapıyor. step motorun tamiri olmadığı için heralde yenisini alacağız. teşekkür ederim.
Ne yazık ki İstanbul dayım. Ama fotoğrafları ekleyeceğim. Şuan hala kartı test etme aşamasındayımMekanizmanin fotosunu bir kac acidan cekip gosterebilirmisiniz?
Ankara'da isen yardimci olurum.
Yenisi ile değişmek te fayda var. Bakıcaz adım adım gidiyorumStep motor da dandik bi motor en nihayetinde. Derdi nedir bilmiyorum ama kuramsal olarak tamir edilebilir. Pratikte de edilebilir...
Daha önce tamir eden arkadaş ters bağlamış müthiş zeka ile düzeltim. Step motordan biraz zırıltı geliyor ama sonra kesiliyor. Neden olabilir?Step motorlar Elektrik varken donmezlerken elle zorlasaniz bile donmezler. Elektrigi kestiginizde elle dondurebilirsiniz.
Test kesimi yapıyor bunu kendi matı ile yaptım. USB haberleşme chipi olarak anakarttaki hangi bölüm, sadece ayrı olarak com bağlantı yeri var ayrı bir yerde ancak denemedim. Usbde DOT üzerinden standart yazıcı kablosu ile çalışıyor. Birde bi iki yerde eksiği var bunları İstanbul da nerde yaptırabilirim. Kartın kontrol ederek?Test kesimi yapıyorsa motorlarla ugraşma,direk olarak usb heberleme chip'i üzerine yogunlaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?