Pos cihazı yardim

cctv16

Üye
Merhaba, dial up pos cihazı için sabit telefon bağlantısı isteniyor, santraldeki dışarı aramalara açık dahili hatlarla çalışmaz mi, dışarıya açık ama dışarı çıkmak için sıfır tuslamak gerekiyor sonuçta, yardımlarınızı rica ederim.

Bu sorun değil ister 0 ister 9 olsun pos bağlayan yapıyor santral olan her yerde aunı durum var, ha yeni başlamıştır görmemiştir, eğitimi zayıftır bilemem.

Bu sorun değil ister 0 ister 9 olsun pos bağlayan yapıyor santral olan her yerde aunı durum var, ha yeni başlamıştır görmemiştir, eğitimi zayıftır bilemem.
Pos üzerinden bir ayar yapılıyor anladığım kadariyla, nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı acaba

Çevrilwcek numara soruluyır 0,... veya 9,numara şeklinde yazılır hepsi bu.

niye gsm mobil pos vermiyorlar? bizim alış veriş yaptığımız pehlivanoğlu marketlerinde mobil pos var turkcell edge,3g ile çalışıyor...

Bu post makinasını ben bile kurarım bunuda gelen teknik servis bilmiyorsa vay halimize

Bu post makinasını ben bile kurarım bunuda gelen teknik servis bilmiyorsa vay halimize
Pos cihazinizi farklı yerlerde kullanmak için teknik servis mı cagiriyorsunuz hep.Adaptoru tak, hattı bağla yeter diye cevap vermezsiniz inşallah, bu arada santralde kullanmak için bankayı aramak gerekiyormuş çözüm olarak, yani problem giderildi.

esasında bu pos servisinin sorunu sana fişi tak kullan şeklinde vermesi gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…