hlyahkan Paylaşımcı üye Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 721 Puanları 131 10 Nis 2013 #11 Yeşil kablo olayını hala anlamadın sanırım bu kadar özel konu açmışsın paylaşılması madem yasak bu konuyu iyi biliyorsun demekki ben bunu anlıyorum PSU larda tetikleme kablosu olanlarda bu kabloyu - kabloya değdirince PSU çalışmaya başlıyor tetikleme yapılmadan çalışmıyor Bu yeşil kablo konusu hakkında konuşanlar 2004 tarihine kadar gidiyor tetiklemesiz psu larda baya dededir. Kolay gelsin
Yeşil kablo olayını hala anlamadın sanırım bu kadar özel konu açmışsın paylaşılması madem yasak bu konuyu iyi biliyorsun demekki ben bunu anlıyorum PSU larda tetikleme kablosu olanlarda bu kabloyu - kabloya değdirince PSU çalışmaya başlıyor tetikleme yapılmadan çalışmıyor Bu yeşil kablo konusu hakkında konuşanlar 2004 tarihine kadar gidiyor tetiklemesiz psu larda baya dededir. Kolay gelsin
MCY0640 Üye Katılım 18 Ara 2013 Mesajlar 1 Puanları 1 18 Ara 2013 #12 Kardes Sımdı Ben Sarı Ve Sıyah Dışındakı Tum Kabloları Kestım Hata Mı Yaptım Bana Bı YArdımcı Olurmusun ?
Kardes Sımdı Ben Sarı Ve Sıyah Dışındakı Tum Kabloları Kestım Hata Mı Yaptım Bana Bı YArdımcı Olurmusun ?