Tekno1246 Üye Katılım 12 Şub 2021 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 19 Konum Ankara/Yenimahalle 16 Şub 2021 #1 Profil fotoğrafımı daha önce GIF yapmıştım fakat değiştirmek istediğimde fotoğrafı seçtiğimde geri eski GIF geliyor. Yardım edebilir misiniz?
Profil fotoğrafımı daha önce GIF yapmıştım fakat değiştirmek istediğimde fotoğrafı seçtiğimde geri eski GIF geliyor. Yardım edebilir misiniz?
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 16 Şub 2021 #2 Profil fotoğrafları önbellek sistemi ile yayınlanmaktadır. ayarlarda bir kaç değişiklik yaptık tekrar kontrol edermisiniz.
Profil fotoğrafları önbellek sistemi ile yayınlanmaktadır. ayarlarda bir kaç değişiklik yaptık tekrar kontrol edermisiniz.
Konu Sah Tekno1246 Üye Katılım 12 Şub 2021 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 19 Konum Ankara/Yenimahalle 16 Şub 2021 #3 Murat' Alıntı: Profil fotoğrafları önbellek sistemi ile yayınlanmaktadır. ayarlarda bir kaç değişiklik yaptık tekrar kontrol edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi oldu teşekkürler. Bir dahaki seferde GIF yaptığımda yine aynı sorunla karşılaşır mıyım? Karşılaşırsam ne yapmam gerekir?
Murat' Alıntı: Profil fotoğrafları önbellek sistemi ile yayınlanmaktadır. ayarlarda bir kaç değişiklik yaptık tekrar kontrol edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi oldu teşekkürler. Bir dahaki seferde GIF yaptığımda yine aynı sorunla karşılaşır mıyım? Karşılaşırsam ne yapmam gerekir?
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 16 Şub 2021 #4 Tekrar aynı sorunu yaşamazsınız
Affansen Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 501 Puanları 56 23 Mar 2021 #5 Bir sorum olacaktı. GIF koyabiliyor muyuz?
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 24 Mar 2021 #6 Affansen' Alıntı: Bir sorum olacaktı. GIF koyabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... gif kullanabilirsiniz.
Affansen' Alıntı: Bir sorum olacaktı. GIF koyabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... gif kullanabilirsiniz.
Affansen Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 501 Puanları 56 24 Mar 2021 #7 Murat' Alıntı: gif kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. Başka forumlarda kullanılamıyordu. Burada siftah yapmış oldum.
Murat' Alıntı: gif kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. Başka forumlarda kullanılamıyordu. Burada siftah yapmış oldum.