Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu buzdolabı alt taraf soğutmuyor.r600 gazlı derin dondurucu buzdolabı üzerinde danfoss marka nle15ktk2 model komprasör var.arızanın nedeni hakkında bilgisi olan varmı?bu modellerdebu arıza sıkmı olur.
servis borusu drayeri kesip kontrolü gerekli. olası büyük arıza sistemde gaz kaçağı. öyle bir kaçak var ise ürün hurda. sistem tıkalı veya kompresör presyonu düşük de olabilir
profilo servisindenbir arkadaşla görüştüm kondanser borusu gövde içinde olduğu için bu modellerde kaçak oluyormuş.dediğin gibi bu durumda dolap çöpe gider.
arkadaşım dolap az sogutuyosa termostat ucunu 5 santım geri çek bi dene çözüm olabilir bölgelere göre böyle sıkıntılar çıkıyo zanmıyom ekovattan olacagı
profilo servisindenbir arkadaşla görüştüm kondanser borusu gövde içinde olduğu için bu modellerde kaçak oluyormuş.dediğin gibi bu durumda dolap çöpe gider.