Profilo e24 hata kodu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Seskuec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seskuec

Üye
Merhaba Profilo bm 5220 mg bu hatayı neden yapar teşekkürler..

Ekli dosyalar

• 1000245518.webp
    23.8 KB · Görüntüleme: 6
Tahliye motoru ile ilgili bir sorun gibi duruyor. Mesela bu hata kodu verdiğinde makine içine baktınız mı? içinde su kalmış mı? Mesela biraz bilgi verseniz de yardımcı olmak isteyen insanlar da ona göre tek seferde sorunun sebebini yazsa?
Açılır açılmaz mı bu hata kodunu veriyor?
Genelde tahliye motoru ve içinde su kalır, hortum tıkanması da olabilir. Suyu boşaltamaz. Kart da olabilir.
Ben eski bir sağlık çalışanıyım. Bizde Anamnez diye bir terim vardır. Bu ne kadar iyi olursa, tedavi de ona göre erken düzenlenir ya da teşhis çabuk konularak sorun bulunur. Eksik anamnez hatalı teşhise ve yanlış tedaviye yol açar. Sorun yoksa cihazı resetleyin. Olmuyorsa fişten çekerek, açma kapama tuşuna basın biraz bekleyin 1 gün sonra da tekrar fişe takın.

Sonuna kadar yıkıyor hataya bazen düşüyor bazen düşmüyor. Ama güzel yıkamıyor kirli çıkıyor içinde su kalmıyor ama hataya düşüyor ... Boş çalıştirdim en kısa program da e24 e düştü maalesef herşey yıkıyor sonda oluyor

Tahliye motoru, hortum yüksekliği, hortum tıkanıklığı, filtre tıkanıklığı. Bunlardan birisi muhtemelen. Rezistans kontrolü de yapılmalı. Fişten çekili çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…