Proje elektrik motoru

Katılım
20 Tem 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
31
Merhabalar,ben üniversite ögrencisiyim daha 2. sınıfım ama erkenden bir seyler üretip kendime bir seyler katmak ve kendimi göstermek istiyorum,su an aklımda günes enerjisiyle ya da elektrik motoruyla calısan sarjlana bilen bir arac(minyatür) yapmak var,nerden baslamalıyım ne yapmalıyım tecrübesi olan bütün büyük ve kücüklerimden yardım bekliyorum tesekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba.Minyatür olarak değil ama sn.ŞEF'imizin elektrikle (aküyle) çalışan bir araç (Elektronik hız kontrol kartlı,seri bağlı 2 akülü,24 voltluk) projesi vardı.Forum içinden arama yaparak buna ayrıca ulaşabilrisiniz.Forumda "Yeni veya yenilenebilir enerji kaynakları" bölümünü,özellikle güneş panelleri kısmını dikkatle okuyup inceleyerek bu konuda bir ilk başlangıcı yapabilir,bilgi sahibi de olabilirsiniz.Bilgi olarak hangi seviyede bulunduğunuzu tam olarak da bilemediğimiz için hangi seviyeden bilgi verilmesi konusunda tereddütlerimiz şüphesiz olacaktır.Bölümünüz elektrik-elektronik veya mekatronik mi? Kolay gelsin.
 
cevabınız ve ilginiz icin cok tesekkür ederim,hemen acıp okumaya baslayacagım,bölümüm enerji sistemleri mühendisligi ayrıca :)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,311
Mesajlar
925,208
Kullanıcılar
451,754
Son üye
vedatsever5454

Yeni konular

Geri
Üst