Proteus 7.6 SP0 programı

serhat33

Üye
Katılım
12 Kas 2009
Mesajlar
235
Puanları
1
Proteusun 7.6 SP0 programı arkadaşlar isteyen alabilir.

*****************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bir açıklama eklesenize tam sürümmü? nasıl yükleyecez bilgi verin
 
Bu sürümde birçok hata tespit edildi. Tavsiye etmem. En basitinden isis kendiliğinden kapanıyor. 7.6 SP4 çıkardılar. Araştırın, bulursunuz.
 
ayrıca 7.6 sürümünde areste sürekli yolları hatalı gösteriyor.
 
dostum ne gibi birçok hata tespit edildi.bende hiçbir sorun yok.

Şekli çiziyorsunuz. Derleyicide kodları yazıp hex e çeviriyorsunuz. Isisteki MCU ya hexi yükleyip simülasyon yapıyorsunuz. Baktınız kodda hatalar var, stop yapıp derleyici penceresini tekrar açıyorsunuz. Bir bakmışsın hoooop isis kapanmış. Bunu her zaman yapmıyor. Ama başıma çok sık geldi.

Pek tercih ettiğim bir yöntem olmamakla birlikte bazen isis şemasından arese transfer yapmak zorunda kalınabiliyor. (makinanın çizdiği PCB yi beğenmiyorum ve manuel çizim yapıyorum) İş yerindeki PC de bu tür sebepsiz hatalara çok rastlıyorum. Aynı şemayı evdeki 7.4 versiyonda denediğimde sorunsuz çizdiriyorum.

Areste grid ölçülerini 7.5 ve daha eski versiyonlarda manuel ayarlama ve bu değerleri kaydetme imkanımız oluyordu. Yani system sekmesinde tüm ayarlamaları yaptıktan sonra "save preference" yaptıktan sonra yapılan tüm ayarlamalar default olarak ayarlanabiliyordu. Ancak 7.6 versiyonunda kaydedilmiyor.

Bunlar şimdilik aklıma gelen birkaç problem. Aklıma geldikça yazarım...
 
peki önerdiğiniz 7.6 sp4 kullandınızmı bu 7.6 versiyonlarında hep böylemi
 
7.6 sp4 de fazla bir değişiklik göremedim. Tabi olumlu yanlarını da gözardı etmemek gerekir. Mesela 3D renderi eski versiyonlara göre çok iyi. Üstelik şemayı direkt pdf ye basabilme imkanı da var. Ama benim nacizane önerim 7.5 sp3 olacaktır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…