maresal Üye Katılım 22 Nis 2020 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 28 23 Nis 2020 #1 Merhaba aşağıdaki sonucun farklı çıkmasının sebebini lütfen açıklar mısınız?
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 23 Nis 2020 #2 Elemanların üzerine tıklayıp internal resistance ve varsa tolerance değerlerini aynı yaparsan düzelir. Birde - kısmına GND sembolünüde bağla.
Elemanların üzerine tıklayıp internal resistance ve varsa tolerance değerlerini aynı yaparsan düzelir. Birde - kısmına GND sembolünüde bağla.
Konu Sah maresal Üye Katılım 22 Nis 2020 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 28 23 Nis 2020 #3 karaapak' Alıntı: Elemanların üzerine tıklayıp internal resistance ve varsa tolerance değerlerini aynı yaparsan düzelir. Birde - kısmına GND sembolünüde bağla. Genişletmek için tıkla ... hocam gnd bağladım, sağolun ama bu dediklerinizi bulamadım? "internal resistance ve varsa tolerance"
karaapak' Alıntı: Elemanların üzerine tıklayıp internal resistance ve varsa tolerance değerlerini aynı yaparsan düzelir. Birde - kısmına GND sembolünüde bağla. Genişletmek için tıkla ... hocam gnd bağladım, sağolun ama bu dediklerinizi bulamadım? "internal resistance ve varsa tolerance"
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 23 Nis 2020 #4 Simulasyonu durdurup bataryanın üzerine çift tıklayınca çıkıyordu herhalde.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,368 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 26 Nis 2020 #5 Bende test ettim. Voltaj farkı ikisinde var. Ama çıkışı yüklediğimde voltaj farkı kalmadı. Birde akım akması için seri direnci düşürdüm. Bataryayı çift tıklarsanız internal rezistansı görebilirsiniz.
Bende test ettim. Voltaj farkı ikisinde var. Ama çıkışı yüklediğimde voltaj farkı kalmadı. Birde akım akması için seri direnci düşürdüm. Bataryayı çift tıklarsanız internal rezistansı görebilirsiniz.