proximity switch

redskymuscular

Katılımcı Üye
merhaba

2 saat evvel oluşan sorunla ilgili görüş almak isterim. 2 gün evvel makinamızdaki 4 adet p.s değiştirdik. Bugün yeni takılanlardan birinin çalışmadığı bilgisi verildi. Söktüm çalışan başka p.s soketine taktım belki kablodadır diye ondada çalışmadı. Yarım saat sonra ustaya verdim ölçü çalışıyor dedi. Bağlantıyı iyi yapamamışsınız dedi. he he dedim aldım geldim taktım çalıştı namussuz. Şimdide operatör arkadaş kendi kendine bişeyler gördü kaldırdı aleti diyor. Acaba yeni taktığımız bu p.s öldü ölecek mi başka bir problem mi var ?

Power suplly ne malı?kaliteli bir power supply mi yoksa piyasa malı mı?Unutmadan bir çok marka çin de power supply yaptırıp kendi markasını basıyor üzerine ama orjinali ve kalitesi çin!

Delta Electronic

ancak hep aynı sensörün sorun çıkarması power supply ile açıklanabilir mi?

Delta Electronic

ancak hep aynı sensörün sorun çıkarması power supply ile açıklanabilir mi?
evet heklısınız power suplly le açıklanmaz ama dışarıda çalışıyor olması makineye takınca problem olması beni bu düşünceye itti ayrıca proximity switch kalitesi de önemli
şu da olmuş olabilirroximity switch gövde içinde tam oturmuyor ve sarsıntıda gövde içerindeki elemanların enerjisi kesilmiş olabilir.siz sökerken veya takarken aynı hatayı tekrar edebilir.Sensör enerjiliyken kontrollü bir şekilde sensöre vurun(çok hızlı ve sert olmasın dikkat edin)kablosuyla oynayın önünde metal vareken ve yokken kablosunu zorlayın.Eğer bir sorun bulamazsanız ve bir iki gün sonra tekrar ederse sensörü tamamen yenisiyle değiştirin.

switch yeni idi. yine de değiştirdik. gitti geldi olayı tekrar ederse demekki kablo ya da sokette sıkıntır var. bir kaç gün gözlemleyelim bakalım.

hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…