Punta iğnesi nasıl incelir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1N4008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tornacıya gittim bugün adam dedi benim makinem büyük olmaz dedi küçük ince iş yapan makine olacak dedi buna başka biryeri söyledi silah üzerine iş yapan birisi uzak olduğu için gidemedim. punta iğnesi satan bilindik yer var mı ??

tornacıya gittim bugün adam dedi benim makinem büyük olmaz dedi küçük ince iş yapan makine olacak dedi buna başka biryeri söyledi silah üzerine iş yapan birisi uzak olduğu için gidemedim. punta iğnesi satan bilindik yer var mı ??
güzel insan kaç mm çapında bu çubuklar? bir adet avuç taşlama (kafada zımpara / taş fark etmez). bir tane de matkap. sıkıştır kafaya çalıştır. tetiği kilitle. tabii sabitlemeyi unutmuyoruz. sonra avuç taşlamayı çalıştır istediğin kıvama getir. tornacının işi vardır makinenin ayarını bozmak istememiştir. küçük bunlar yapmak istememiştir.

ağır düz bir cisimle yuvarlaya yuvarlaya inceltilebilir. bakır yumuşaktır olur gibi geliyor.

valla çokta yumuşak değil..
aldığım punta iğnesi 3mm orjinali 2mm

valla çokta yumuşak değil..
aldığım punta iğnesi 3mm orjinali 2mm
yani tornacı biraz haklı. 3mm çubuğu 2 mm inceltmek için 500 micronda tıraşlıyacak toplam süre en fazla sök tak dahil 5 dakika. makineyi çalıştırdığına değmez. fiyat konusunu dile getirmiyorum bile.
bu arada avuç taşlamaya gerek bile yok, şarjlı matkapla bile zımparalayabilirsin.

yani tornacı biraz haklı. 3mm çubuğu 2 mm inceltmek için 500 micronda tıraşlıyacak toplam süre en fazla sök tak dahil 5 dakika. makineyi çalıştırdığına değmez. fiyat konusunu dile getirmiyorum bile.
bu arada avuç taşlamaya gerek bile yok, şarjlı matkapla bile zımparalayabilirsin.
neyse madem öyle diyorsunuz satan kişiden 2 mm olanı alacaz mecbur eyvallah yardımcı olan fikir veren herkese teşekkür ederim...

yeni punta iğnesi aldım 2mm ama ucunu sivriltmeye gerek var mı acaba ???

Ekli dosyalar

• 20260821_140643.webp
    20260821_140643.webp
    260 KB · Görüntüleme: 6

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,229
Son üye
abdullah.mungan

Yeni konular