dso138 osiloskop tek girişli olduğunu belirtmiştim. yani x y grafiği oluşturamazsınız.
mosfetin gate ucunda çok düzgün pwm sinyali görebilirken source ucunda göremiyoruz. bunun cevabı hem çıkıştaki yükte, hem de mosfetlerin datasheetlerinde grafiklerdedir.
osiloskop görüntüleri paylaşabilirim.
mosfet çıkışında parazit gibi gördüğümüz bu eğriyi nasıl giderebiliriz. ters diyot çözer mi bilemiyorum.
Örneğin bu 2 kanallı, kıvrım izleyen ('curve tracer') vs bahsettiğine göre x ve y eksenlerinde çizim yapabiliyor olmalı. Sonra dalga üreteci ve görünge çözümleme ('spectrum analyzer') özelliği var.
PWM de bir anahtarlama olduğu için çıkışta sinyalin bir miktar bozulmasının çok sorun olacağını tahmin etmiyorum. Mosfet'in giriş gerilimini, eşik geriliminden Vgs(th) biraz yüksek ayarlamanız yeterli.
Eğer ikili olarak bir veri aktarımı yapsaydık o zaman hikaye tamamen değişirdi. Bu sefer DÜŞÜK ve YÜKSEK olarak kabul edeceğimiz değerler için eşik değerlerini ayarlamamız gerekirdi.
Eğer mosfeti bir yükselteç olarak kullanmak isteseydik. Örneğin bir ses sinyalimiz var bunu yükseltmek istiyoruz. İşte o zaman yukarıda gösterdiğim devreyi kurup, mosfeti yükselteç olarak çalıştırmak için verilmesi gereken ön gerilimi kolayca bulabilirdik.