Evet
bu konuya ilk burda soru sorarak başladım
başta Analog devrelerle ppm I pwm E çevirip kullanmaya çalıştım. Çünkü pıc ile ppm işleme olayını bilmiyordum.. Oturup opampla ile karşılaştirici, üçgen dalga üretici ve negatif ve pozitif geri beslemeli karşılaştirici lara çalıştım. Mantığını anladım. Devrem sıkıntısızdi ama analog devrem ilk seferde çalışmadı(demek ki o kadar sıkıntısız değilmiş
) . Ben de paralel olarak pıc konusunu da denedim. İnternette sorduklarım ve daha önce yazılmis konularda dolana dolana(bilgisini paylaşan herkese sevgiler saygılar
) . Ppm in karakteristiğini çözünce oturup kodu yazdım. İse yaradı. Pic olayına girmeyip Analog devreyi, sinyali isleyemedigim için seçmiştim. Hatta konu açık duruyor
oturup uğraşıp uzun vadede bişeyler yapcam demiştim. İşte ppm sinyalini işleyebilir hale getirince pıc ile yapayım dedim. Şimdiye kadar da sürekli tekleye tekleye geldim
bunun da bi çözümü çıkacak ınsalah sizin gibi arkadaşlar sayesinde ama şuana kadar denediklerim ise yaramadı hani
.bugun kahvaltı yaptım bi tek. İnsan hem uğrasinca hem uğraşı ise yaramayinca acikmiyor
tüm gün denedim de denedim. baş ağrısı başlayınca bıraktım bu günlük. Sonra da buraya yazdım işte. Yardim ve cevaplar için de herkese teşekkürler