röle hakkında

takibini bugün yaptım hocam koltuk minderine gidiyor devrenin kablosu. Herhangi bir oynama yok devre vs komple fabrika çıkışı orijinal olarak takılı. Fişleri sökülü idi zaten iptal etmişler. Koltuğun kg ayarı otomatik diye geçiyor ben de acaba bu devre kg ayarı mı yapıyor diye merak ettim. Demek onunla alakası yok. Kg ayarı yapan devreyse tamir edip faal duruma getireyim diye düşündüm. Sizlere sorayım ki koltuğu toplarken bir hata yapmayayım dedim. çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Yok takip dediğim karşılığı koltuğun altına giden değil kablo atıyorum gösterge panelindenmi geliyor vs gibi o ped dediğin sensörleri mesala bmw araç koltuğunda birisi oturuyorsa hava yastığı aktif oluyor oturmuyorsa park halinde birisi vurduğunda açılmaması sağlıyor okul tasıtlarında servis şöförünü uyarıyor çocuk var arabayı kilitleyip unutma diye koltuğa oturduğun an emniyet kemeri tak diye sensör kullanım alanları çok ama rölenin yanında switch olması o ped le alakası olacağı pek zannetmiyorum ben neyse rica ederim

Anladim, o kadar takip edemiyorum kabloyu hocam çok karışık.

Anladım ozaman bilen biline sor servise falan şakaya gelmez herşey olabilir allah korusun belki daha önce bilen arkadaşlarımızda çıkar iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…