MAIN_LOOP Onursal Üye Onursal Üye Katılım 28 Ara 2011 Mesajlar 2,218 Puanları 935 Yaş 45 Konum ANKARA 22 Ocak 2013 #11 SSR. olmasın o
Konu Sah ClassicBeetle Üye Katılım 27 Kas 2011 Mesajlar 18 Puanları 1 Yaş 32 22 Ocak 2013 #12 SSR lar, yaptığım devre için hem maliyetleri hem boyutları yüksek... Ben boyutları küçültmek için uğraşıyordum...
SSR lar, yaptığım devre için hem maliyetleri hem boyutları yüksek... Ben boyutları küçültmek için uğraşıyordum...
qasva Üye Katılım 23 May 2014 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 35 24 May 2014 #13 galove' Alıntı: 90W transistörü sürekli çalışmada soğutman gerekir. role için böyle bir şeye ihtiyacın olmaz. Genişletmek için tıkla ... en kral cevap bu işte ya bır saattır okuyorum yukardan aşşaya aralarında fark olmasa adamlar dayanır transıs. e role yuksek akımlarada dayana bılıyo çözdüm olayı
galove' Alıntı: 90W transistörü sürekli çalışmada soğutman gerekir. role için böyle bir şeye ihtiyacın olmaz. Genişletmek için tıkla ... en kral cevap bu işte ya bır saattır okuyorum yukardan aşşaya aralarında fark olmasa adamlar dayanır transıs. e role yuksek akımlarada dayana bılıyo çözdüm olayı