Mevcut yok .5 allarm gelecek her gelen allarmda buzer çalacak her gelen alarm .1.allarm geldi resetledim , 2 alarm geldiğin de buzer ötecek onu da resetledin 3 geldiğin de yine buzer ötecek resetledin susacak böyle devam edecekMevcut alarm devresi var mı?
Allarm devresi dediğiniz şey bir şamandıra kapatığında röle çekiyor röle de buzerı ötürüyor o basit asıl mesele resetÖnce alarm devresini yapın. Sonra resetlemesine bakarız.
Dediğim gibi reset sistemiÖnce alarm devresini yapın. Sonra resetlemesine bakarız.
Basit dediğiniz devreyi kurun ekleyin buraya üzerine ekleriz reseti.
Kapaklı kontak allarm ,açık normal rölenin A2 ucuna bağlı olanı da swiç şamandıra gibi düşünün gördüğünüz H1 buzer resetlenecekBasit dediğiniz devreyi kurun ekleyin buraya üzerine ekleriz reseti.
Selamlar .benim bir yardıma ihtiyacım var basit olarak röleli allarm reset projesi çizebilecek var mı .her allarm geldiğinde buzer ötecek resete bastığında susacak yeni bir allarm geldiğinde tekrar ötecek
Selamlar .benim bir yardıma ihtiyacım var basit olarak röleli allarm reset projesi çizebilecek var mı .her allarm geldiğinde buzer ötecek resete bastığında susacak yeni bir allarm geldiğinde tekrar ötecek