Benim demek istediğim anlık çekilen güç kW değeri idi.
Tabi bir rüzgar türbini kurarken yıllık rüzgar hız ortalaması gibi değerlerde lazım ama büyük güçler için büyük paller pervaneler lazım bunada uygun güçte alternatör bağlamak lazım. İş büyük olunca hesaplamak zor oluyor.. sonra pervane alternatörü döndürmüyor yada güç yetmiyor
64 kutuplu alternatör hiç görmedim duymadım. Daha doğrusu bu kadar yüksek kutup sayılı alternatör duymadım.Yalnız şunu söyleyebilirim. Bir alternatörde kutup sayısı ne kadar çoksa o kadar düşük devirde Elektrik üretebilirsiniz.
Bu 64 kutup konusu bir yerdemi geçti görmek isterim.
64 kutuplu alternatör hiç görmedim duymadım. Daha doğrusu bu kadar yüksek kutup sayılı alternatör duymadım.Yalnız şunu söyleyebilirim. Bir alternatörde kutup sayısı ne kadar çoksa o kadar düşük devirde Elektrik üretebilirsiniz.
Bu 64 kutup konusu bir yerdemi geçti görmek isterim.
Biraz daha araştırın konunuzun bulunduğu bölümde şef ustamızın mesajları var rüzgar türbini ile ilgili onları okuyun aklınıza takılanları burdan konuşuruz.
Sistem mantığını bir kavrayın aklınızda şekillensin. Anladığım kadarı ile siz üretilen enerjiyi o an kullanmak istiyorsunuz. Aküde filan depolamadan sanırım. Böyle bir sistem çok daha komplikedir. Sizin düşünceniz nedir?