Rüzgar Türbini için Alternatör Yapımı

Vallahi sayın Şef yemekleri pek tanımam (dana rosto) zaten o yüzendir zor buldum ben yalnızca yerim adı neymiş pek takmam düşümem bu konuda zayıfım ama biraz göbekliyim :) eritemedim kaç yazdır. Sahiden benzemiş gerçi bundaki ipler daha ince, benzetemezsiniz diye endişelenmistim.

by lent aynen ..

Mehmet bey elimdeki bitsin Allah izin ederse buyuk statorla bende calisacagim. Gecikmeli olacak belki sinir krizleri yasatacak ama calisacagim. Sabirla selametle bekleyecegim miknatislari ama calisacagim.

Tekrar elinize saglik.

Merhabalar dün doğum günümdü konusmalari gördüm ama yazamadim simdi aklima gelmisken kendimi hissettireyim dedim bi yere gitmedim buradayım takipteyim :)

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Ahmet bey bu arada sarj kontrol devresi buldum bi tane ama ise yararmi bilmiyorum bende yapmaya başlayacam bi kac güne.

Nice mutlu huzurlu saglikli, bol voltajli bol amperli bol watt li turbinli yillara emre bey :D

Emre bey sarj kontrol devresini paylasabilirmisiniz?

Mehmet bey, kanat yapiminda kullandiginiz aluminyum kompozit panelin kalinligi nekadar?

Teşekkürler ahmet bey allah razi olsun hepbirlikte bol voltajli gecirirz ama carpilmadan insallah :)
Abi telden giriyorum zor oluyor eve gidince gonderirim sana abicim.

Abilerim birşey danismak istiyorum. Bir forum sitedeki kisi bua alternatör icin sorular soruyor bende onu buraya yonlendirsem ve yazilarimizi okusa olurmu yani o siteden alip buraya yonlendirmek ayıp olurmu yada burası icin sıkıntı yaratirmi ? Kendi kafama gore bir şey yapmak istemiyorum.

Burada sikinti olacagini zannetmiyorum fakat bahsi gecen diger sitede ulu orta arkadas kontrolkalemi.com a git dersen, orada reklam mi yapiyorsun diye sikinti olablir kanimca :D

Sağlıklı, uzun ömürlü, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum Emre kardeşim.
O sitedeki arkadaşı buraya yönlendirmende bir sakınca yok. Zaten o sitede kontrolkaleminin adı çok sık geçer.
Hadi buraya biraz daha üye kazandıralım.

Arkadaşlar, bu arada ben de Tüyap Fuar Salonunda bir stand kurulumuna yardım ediyorum. Bir hafta süreyle geç geleceğim. Saat 22.00 gibi foruma ancak girebilirim. Gecikince kusura bakmazsınız artık.

Basarilar Mehmet bey. Kusur olurmu Mehmet bey, sen bizim kusurumuza bakma soru ustune soru :)

Forum istatistikleri

Konular
129,903
Kullanıcılar
452,787
Son üye
Azemm333
Geri