karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 9 Ara 2019 #51 karaapak' Alıntı: Bunlar hep faiz lobisinin oyunu. Genişletmek için tıkla ... Yok yahu konunun geldiği nokta düpedüz dış güçler artık. Dün ne olduda konuyu hortlattınız?
karaapak' Alıntı: Bunlar hep faiz lobisinin oyunu. Genişletmek için tıkla ... Yok yahu konunun geldiği nokta düpedüz dış güçler artık. Dün ne olduda konuyu hortlattınız?
guzelyalili Guest 9 Ara 2019 #52 serkan_48' Alıntı: Teknik bir konuda ortaya bir bilgi atip onu sonradan bosveremezsiniz. Mesela bir ogretimde birazdan geliyor. Ilgili konuda alintilayacagim. Beni bekle. Genişletmek için tıkla ... hala bekliyorum hiç bir şey gelmedi nasıl bir öğretiymiş bu çok merak ettim
serkan_48' Alıntı: Teknik bir konuda ortaya bir bilgi atip onu sonradan bosveremezsiniz. Mesela bir ogretimde birazdan geliyor. Ilgili konuda alintilayacagim. Beni bekle. Genişletmek için tıkla ... hala bekliyorum hiç bir şey gelmedi nasıl bir öğretiymiş bu çok merak ettim
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,310 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 9 Ara 2019 #53 guzelyalili' Alıntı: hala bekliyorum hiç bir şey gelmedi nasıl bir öğretiymiş bu çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... Bakınız kondansator konusu.
guzelyalili' Alıntı: hala bekliyorum hiç bir şey gelmedi nasıl bir öğretiymiş bu çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... Bakınız kondansator konusu.
farukgedik Üye Katılım 31 Tem 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 9 Ara 2019 #54 -Sürtünme kayıpları - Bakır kayıpları - Histeresiz kayıpları Nedeniyle projen bir hayal olmaktan öteye geçemez.
-Sürtünme kayıpları - Bakır kayıpları - Histeresiz kayıpları Nedeniyle projen bir hayal olmaktan öteye geçemez.
guzelyalili Guest 9 Ara 2019 #55 serkan_48' Alıntı: Bakınız kondansator konusu. Genişletmek için tıkla ... kondansatör konusuna ne olmuş ki ... daha açık ve net bir şeyler söylermisiniz acaba
serkan_48' Alıntı: Bakınız kondansator konusu. Genişletmek için tıkla ... kondansatör konusuna ne olmuş ki ... daha açık ve net bir şeyler söylermisiniz acaba