R60S8 yakma trafosu diodu

Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
131
Puanları
1
Yaş
47
Arkdaşlar çalıştığım işyerinde yeraltı kablolarının arızası bulmada kullandığımız Rus yapımı bir aracımız var. Geçen gün bir kablomuz arızalandı. Arıza noktasını yakmak istedik(tam kopma olsun diye) ama yüksek gerilim trafosundan çıkış almadık. yüksek gerilim çıkıinda bir grub diode var. kontrol ettik (yüksek gerilimciyiz elektronikten pek anlamayız) diode her iki taraftanda geçiriyor.
Diodeler 53 tane hepsi birbirne seri bağlı tamamını tek tek öltüm tamamıda her yönden geçiriyor. Tamamıda arızalanmış olabilirmi?
Diodenin özellikleri aşağıdaki linkte var.
60S8 datasheet
otomasyon
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadasım dıot bır yonde ıletımdedır.dıger yonde ıse kesımdedır.
olcu aletı ıle bakıldıgında ıse bır yonde gostermelı dıger yonde gostermemelıdır.serı baglı olmaları nedenıyle hepsı bozulmus olabılır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,832
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst