Rapid yerine

duhan

Üye
Katılım
7 Eki 2007
Mesajlar
65
Puanları
1
Yaş
43
Sayın forum yöneticileri forumlarda bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla rapidle ilgili yaşanan sorunlar yazılmış. Bildiğiniz gibi 4 shared diye bir site var. Forum adına bu sitede güzel bir yer açılıp aynı forumdaki sıralama ile klsörler oluşturulsa ve paylaşılan dosyalar buraya konsa nasıl olur. Hem bu sitede siz istemeden hiç bir dosya silinmiyor. Link sorunuda yaşanmaz.
 
4 shared ayrıca bu sitede gmail deki acountunuzla otomatik register olabiliyorsunuz ve size 10GB Upload ve download yapabileceğiniz alan veriyor.
 
Selamun aleyküm
daha önce ahlaksız içeriğin olmadığı bir yükleme sahası düşünmüştüm. Bu yerlerin içeriği hakkında bilginiz var mıdır?
hayırlı günler dielrim.
 
aleyküm selam. malesef ahlaksız içeriği olan bir kaç link görmüştüm bu site için ama site yönetimi yarafından farkedildiğinde siliniyormu bilmiyorum.
 
aleyküm selam. malesef ahlaksız içeriği olan bir kaç link görmüştüm bu site için ama site yönetimi yarafından farkedildiğinde siliniyormu bilmiyorum.

Bu tür linkle karşılaştığınızda,mesajın sol köşesinde 'moderatöre bildir' butonunu kullandığınızda gereği yapılacaktır.
 
Son düzenleme:
Selamun aleyküm
Gereği apılacaktır sözünü bu liklerin bağlı olduğu siteler için mi söylüyorsunuz? Rapid share de bildiğim kadarıyla uzun zamandır bu tip kayıtlar var.
Eğer bu site için yazmışsanız; bariz upload sahası olan bu sitelerden vazgeçmek gerekir.
Diğer manevi yazanlara teşekkür ederim.
Hayırlı günler dilerim.
 
Sayın karafetva anladığım kadarıyla siz rapid share sitesinin içine yüklenmiş ahlaksız görüntüler var diyorsunuz. Eğer böyle düşünüyorsanız işe hemen ttneti arayıp interneti kapatmakla başlayabilirsiniz. Malum internette bir çok edepsizlik var...
 

evet bende bu şekilde düşünüyorum. çünkü bunun önüne geçmek çok zor birde bahsettiğim site bu forum değil yani 4 shared ten bahsediyorum. Bu forumda ahlaksız ve hatta seviyesiz hiç bir şey görmedim. Çok kaliteli bir forum
 
selamun aleyküm
ttnteti arayıp ,nterneti kapattırmak yorumu doğru değil. Bir kötülüğün engellenmesi için yeterli kuvet olmasa da direncin kaybedilmeyip kuvvet oluştuğunda hareketi yapılması gerekir. Web de insanların ahlaksız içerikle ilgilenmeleri sadece bariz bir şeytaiyettir yoksa bağılılık için bir fayda yoktur. Ancak diğer web in bilimsel iletişim ve de yardımlaşma yönlerine bakrsak zararlı değil faydalı olduğuna karar veririz.
Kötü içerik safe mode ile azaltılıyor mesela. Bu tip önlemler web de arttırılabilir; hele ki bu mode un olması bile bu konuda direncin olduğunu gösterir.
Konuşmam da rapid yerine bir yer önerilmesinden bahsetmiştim; 4 shared de kötü içeriğin olmadığından bahseden arkadaş zaten bir bilgilendirme yapmışoluyor. Zaten böyle bir site kurmak da çok zor olmas gerek; rapid veya başka bir yer kadar kapasiteli olamadsa da kendi çapında bir yer olur.
Hayırlı günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…