Sistem yükü, şu pompalari,dalgıç pompa gibi olduğuna göre, üç fazdada eşit yuk olması gerek.Fazlardaki dengesiz yüklenmeden olabilir
Sistem yükü, şu pompalari,dalgıç pompa gibi olduğuna göre, üç fazdada eşit yuk olması gerek.Fazlardaki dengesiz yüklenmeden olabilir
Benim başıma geldi üç fazlı sistemde fazın biri akım çekiyordu bu yüzden reaktik ve kapasitif aşırı yüksek cikmisti
Tel otomatik yazınca yalnıs olmus, tabiki cekmeyince
Motorlara bağladığım kondansatörleri başındaki kombi ara sayaçlardan değerlerini takip ederek endüktif ve kapasitif cezadan tek tek çıkardım ,sadece bir motor hariç bundan dolayı endüktif ceza geliyor fakat kapasif artışın sebebini bulamadım.Her motora uygun değerde kondansatör kullanmanız halinde neden kapasitif artış olsun ki sonuçta motora paralel bağlı motorla birlikte devreye girip çıkacak bu dediğiniz ancak motor 5 kvar ihtiyacı varsa siz 10 kvar bağlarsanız bu durum gerçekleşir.
Motorlara bağladığım kondansatörleri başındaki kombi ara sayaçlardan değerlerini takip ederek endüktif ve kapasitif cezadan tek tek çıkardım ,sadece bir motor hariç bundan dolayı endüktif ceza geliyor fakat kapasif artışın sebebini bulamadım.