Konu Sah Fatih.koc Üye Katılım 21 May 2015 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 27 10 Nis 2020 #11 emodiyator' Alıntı: O roleyi hiç kullanmadım yardımcı olamayacağım Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim
emodiyator' Alıntı: O roleyi hiç kullanmadım yardımcı olamayacağım Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,948 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 11 Nis 2020 #12 Fatih.koc' Alıntı: U v w uçlarını mı kast ediyorsunuz? Yani röle besleme uçları mı? Genişletmek için tıkla ... cıhazın arka termınalındekı, V1 V2 V3 girişlerini sıra ile yer değiştirin ve her seferınde kontrol edın, otomatık calısıyormu.
Fatih.koc' Alıntı: U v w uçlarını mı kast ediyorsunuz? Yani röle besleme uçları mı? Genişletmek için tıkla ... cıhazın arka termınalındekı, V1 V2 V3 girişlerini sıra ile yer değiştirin ve her seferınde kontrol edın, otomatık calısıyormu.
tekniker.2834 Üye Katılım 17 Nis 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 39 17 Nis 2020 #13 Fatih.koc' Alıntı: Elimde Siemens marka PFC 3C reaktif güç kontrol rölesi var sistemi birtürlü otomatik çalıştıramadım şuan manuel olarak kademeleri deveye alıp çıkarıyorum bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... tense ürünlerini denemelisiniz bence.
Fatih.koc' Alıntı: Elimde Siemens marka PFC 3C reaktif güç kontrol rölesi var sistemi birtürlü otomatik çalıştıramadım şuan manuel olarak kademeleri deveye alıp çıkarıyorum bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... tense ürünlerini denemelisiniz bence.
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,948 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 17 Nis 2020 #14 tekniker.2834' Alıntı: tense ürünlerini denemelisiniz bence. Genişletmek için tıkla ... Arkadas urunun kalıteız oldugundan, iş görmedıgınden bahsetmıyorki, sadece ürünü otomatık devreye aladım dıyor. ne yanı cıkarıp atsınmı hemen.
tekniker.2834' Alıntı: tense ürünlerini denemelisiniz bence. Genişletmek için tıkla ... Arkadas urunun kalıteız oldugundan, iş görmedıgınden bahsetmıyorki, sadece ürünü otomatık devreye aladım dıyor. ne yanı cıkarıp atsınmı hemen.