Cevabınız için teşekkür ederim. 65 ve 67 korumada 67 zaten 65 ten üst seviyede, ve internetten baktığımdaDegree of protection= koruma derecesi, sensörün IP65 ve IP67 ye uygun demek istemişler. plc anlamadığım için yardımcı olamayacağım
Direk PLC ye bağlı diye biliyorum. Röle olmaması durumunda sensör uçlarından master ve slaveyi etkisiz hale getirebilir miyim? Bunu istememin amacı fabrikanın bu bölümünü yurt dışından bir firmaya bağlandık ve onlar uzaktan erişim sağlıyolar ve buda ekstra maliyet demek oluyorIşık bariyeri emniyet rolesine bağlı mi?
Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Bölge fazla tehlikeli değil, arkadaşlar daha tehlikeli olan bölgedeki bariyeri iptal etmişler zamanında. Bu bariyeri de iptal etmek istiyorlar ve bu bariyerden yanlışlıkla geçmeler olduğunda tahmin edeceğiniz gibi sistem duruyor ve şalter atıyor. Tekrar teşekkkür ederim uyarınız için kolay gelsinBu tur ışık bariyer iptalinin iş güvenliğini zafiyete uğratacağını hatırlatmak isterim. Buna rağmen iptal etmek istiyorsanız ve devrede emniyet rolesi kullanılmıyorsa OSSD1-OSSD2 plc girişlerine 24V verip denemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Bölge fazla tehlikeli değil, arkadaşlar daha tehlikeli olan bölgedeki bariyeri iptal etmişler zamanında. Bu bariyeri de iptal etmek istiyorlar ve bu bariyerden yanlışlıkla geçmeler olduğunda tahmin edeceğiniz gibi sistem duruyor ve şalter atıyor. Tekrar teşekkkür ederim uyarınız için kolay gelsin
Size kesinlikle katılıyorum. Bariyerin devre dışı edilmemesini sağlamak için elimden geleni yaptım ve bu sürenin uzaması için uğraşıyorum ama insanlara laf anlatılmıyor.İptal edilen emniyet devreleriyle yıllarca problemsiz çalışılmasına aldanmayın Allah korusun ölüm ya da yaralanma meydana geldiğinde iş değişiyor. Bahsettiğiniz istenmeyen duruşlar için emniyet devresini iptal etmeden çözüm üretmenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?