Reklam

canerland

Üye
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
506
Puanları
6
Web sayfamız bence herşeyi güzel ama şu yeni reklam işi pek hoşuma gitmedi.Sayfada birşeye bakıyorsunuz hemen ufak bir reklam penceresi çıkması sitenin amacını biraz basitleştiriyor.Tamam reklam olmalı masraflar başka türlü çıkmaz ama sanırım bu site ilk baş gönüllük esasıyla kurulmuş teknik bir paylaşım forumuydu.Sorulara ve sorunlara cevap verenlerde bu site için çalışmış yöneticilik yapanda bu site için çalışmıştır benim gözümde az veya çok emek harcamış sonunda.Reklam olsun ama gözümüze sokar gibi web sayfasına her girişimizde sayfanın ortasında bir pencerede çıkmasın lütfen.
 
sayın canerland

bu site ilk başta nasıl gönüllülük esasıyla kurulduysa halen de bu şekilde devam ediyor ve devam edecek. reklam sayfaya ilk girişte çıkacak şekilde ayarlanmıştır ve sayfaya ilk girişinizde reklamı kapattıktan sonra forumda gezerken reklam tekrar çıkmamaktadır. forum sunucu vs. diğer masrafları karşılamak için bu tür reklamları yayınlamak zorundayız. gönüllü olduğumuz içinde reklam karşılığında firmalardan ücret almayıp eğitim, kitap vs. hediyeler alıp bunları düzenlenen etkinliklerle üyelere vermekteyiz.

bilgilerinize, saygılar...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…