Reklamlar Ve Diğer Öneriler (Yetkili Bakmalı :))

Öncelikle bu öneriyi kötü amaçla yapmıyorum :). Şuan bu forumu yeni fark ettim. Çok beğendim. Fakat reklamlar inanılmaz sıkıcı olmuş.

Benim için sitenin düzenli olması ve gözü rahatsız etmemesi. Forumu çok sevdim. Elektrik ile ilgileniyorum.

Gezmek için Adblock yüklemek zorunda kaldım. Forum çok aktif. Hosting ihtiyaçları vb için gidiyor büyük ihtimalle ama çok abartı olmuş gibi duruyor. Forumda bir sürü ziyaretçi var.

Xenforo seçerek çok güzel yapmışsınız. Bunu çokluğu kaldırıyor. Diğer scriptler gibi değil. Şuan siteyi çok sevdim.

Ana sayfa olarak wordpress kullanarak çok iyi yapmışsınız. Yüklü olan eklentileri sevdim. Tema özel olarak kodlanmış. Herşey çok güzel tek sıkıcı olan biraz çok reklam olması.

Ben reklamları tamami ile kaldırın demiyorum :). Biraz azaltsanız çok mükemmel olur. :). Bende site işlerine karıştım.

Diğer kullanıcılarında rahatsız olduğuna eminim.

Forum için teşekkürler.
Güzel içerikler paylaşılıyor.
Eğer engellenmez isem bu önerim yüzünden devam edeceğim. :).

@by lent

@genç arkadaş

@Aksi

@GokhaN

@elektronikmuh

Sizleri etiketlemek istedim görmez iseniz diye :).

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın @Emirhan1327 Web sitemiz hakkında görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Sitemizde mesaj sayınız yükseldikçe gördüğünüz reklam sayısıda azalıyor, Web sitemizin devamlılığı için reklam yayınlamak zorundayız

Reklamlardan rahatsız olan üyelerimiz Adblock tarzı tarayıcı eklentilerini kullanarak reklamları kaldırabilir

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,660
Son üye
sari59

Yeni konular

Geri