"Neyse halim, çıksın falim." diyorsun..Çıkan reklamlar kişinin ilgi alanına, arattığı, okuduğu şeylerle ilgili çıkıyor diye biliyorum.
"Neyse halim, çıksın falim." diyorsun..Çıkan reklamlar kişinin ilgi alanına, arattığı, okuduğu şeylerle ilgili çıkıyor diye biliyorum.
makinemde dört tane tarayıcı var, hepsinin işlevi ayrı. burada çok az kişi win xp hatırlar. o zamanlar crack indirmek için ayrı hdd dem vardı. kur xp yi, sadece net bağlantısını yükle, gir siteye al crackı çık dışarı. sonra tekrar format. ne günler yaşamışız haberimiz yok. o dönemde forumlar daha yeni palazlanıyordu. kaç forum benim yüzümden kapandı ben bilmiyorum. (konu p*rno içeriği idi. asla affetmem.) o zamanlarda log dosyasını biz hazırlardık."Neyse halim, çıksın falim." diyorsun..
XP öncesinde Linux, Dos, sonra Dos uzerinde 95'i kullandik, sonra 98, sonra xp... Commodore Amigaları saymıyorum.. Yaslandik mı ne?makinemde dört tane tarayıcı var, hepsinin işlevi ayrı. burada çok az kişi win xp hatırlar. o zamanlar crack indirmek için ayrı hdd dem vardı. kur xp yi, sadece net bağlantısını yükle, gir siteye al crackı çık dışarı. sonra tekrar format. ne günler yaşamışız haberimiz yok. o dönemde forumlar daha yeni palazlanıyordu. kaç forum benim yüzümden kapandı ben bilmiyorum. (konu p*rno içeriği idi. asla affetmem.) o zamanlarda log dosyasını biz hazırlardık.
pw kimdeydi hatırlamıyorum. TR karakter yüklemeden "sıkıldım" yazamıyordum.XP öncesinde Linux, Dos, sonra Dos uzerinde 95'i kullandik, sonra 98, sonra xp... Commodore Amigaları saymıyorum.. Yaslandik mı ne?
Usta daktilonun pabucunu dama atmıştı az mı? Bilene ne marifetleri vardı be. Düz yazı olarak yazanlar tek parmak daktiloculardı.pw kimdeydi hatırlamıyorum. TR karakter yüklemeden "sıkıldım" yazamıyordum.