ttkatim Onursal Üye Onursal Üye Katılım 22 Ara 2008 Mesajlar 284 Puanları 131 30 Haz 2013 #11 ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: e mail adresinizi verirseniz maille ; direk adresinizi verirseniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... soru faslı bittiğine göre sınavlar bitmiş,staj faslı başlamıştır artık.
ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: e mail adresinizi verirseniz maille ; direk adresinizi verirseniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... soru faslı bittiğine göre sınavlar bitmiş,staj faslı başlamıştır artık.
Tuğçe Cenkiz Üye Katılım 18 Ağu 2014 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 29 18 Ağu 2014 #12 arkadaşlar merhaba. kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümünde okuyorum. delphide staj yaptım ama hiç birşey görmedim staj defterime ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acil lütfen
arkadaşlar merhaba. kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümünde okuyorum. delphide staj yaptım ama hiç birşey görmedim staj defterime ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acil lütfen
nuraymine Üye Katılım 28 Tem 2015 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 29 28 Tem 2015 #13 ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: e mail adresinizi verirseniz maille ; direk adresinizi verirseniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... ben de alabilir miyim acaba
ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: e mail adresinizi verirseniz maille ; direk adresinizi verirseniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... ben de alabilir miyim acaba