Zafer 6161
Üye
Ben firin imalati yapiyorum 380 volt ile calisan resiztans lar bu firin olculerine sigmaz 380 vollta resiztans tel boylari uzadigi icin sigdiramazsiniz 220 volta gore hesaplamaniz gerekir baglamtisini her resiztansin birer ucuna faz verip diger uclarini koprulemeniz gerekirEkli dosyayı görüntüle 49008
Resimdeki firini ben yaptim baglanti kisminin resmi bu olculer hemen hemen ayni firinin toplam gucu 30 kw tir 2.5 mm tel kullanilmistir
Istanbul avrupa yakasindayim 220 volt ile calisiyor ancak sistemde 3 faz var her resiztans devresine 1 faz veriyorum resimdeki firinin ic capi 1000×600×600 dur 0543 838 50 38Aynı ölülerde yapılmış fırıdan kullanan arkadaşlarımız var sizin yapğınız fırın 220 voltlukmu yoksa 380 likmi acaba siz nerde yapıyorsunız fırını ve ayrıca benim verdiğim ölçüler fırının iç çapı dıştan değil.teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için eğer gebze tarafındausanız görüşmek isterim
Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Yalniz rezistansta termokuple yok.
Anladigim kadariyla, atiyorum, 100 volt verirsem 100 derece, 120 volt verirsem 120 derece, 200 volt verirsem 200 derece mi olur? Varyak bu isi yapar mi?
Tesekkurler.
Yavuz bey fırın ile ilgili bir sorun olacak müsait olduğunuzdaBen firin imalati yapiyorum 380 volt ile calisan resiztans lar bu firin olculerine sigmaz 380 vollta resiztans tel boylari uzadigi icin sigdiramazsiniz 220 volta gore hesaplamaniz gerekir baglamtisini her resiztansin birer ucuna faz verip diger uclarini koprulemeniz gerekirEkli dosyayı görüntüle 49008
Resimdeki firini ben yaptim baglanti kisminin resmi bu olculer hemen hemen ayni firinin toplam gucu 30 kw tir 2.5 mm tel kullanilmistirEkli dosyayı görüntüle 49009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?