RF haberlesme

argetek73

Üye
arkadaslar elimde bir adet udea firmasina ait tx modul birde hangi firma oldugunu bilmedigim sanirim keymart rx411 modul bulunmakta simdi bunlari normal olarak pc ile digital veri araciligi ile haberlestirmek istiyorum vericide bir sorun yok ama alici tarafinda bir sacmalik var sistem kisaca internet den aldigim test devresi seklinde kurulu su an ve calistirdigimda alicinin pic e bagli olan kisminda pic 2 adet led i gelen veriye gore yakıyor atiyorum "A" verisi geldi ise 1 nolu led "B" verisi geldi ise 2 nolu led yanacak ama benim 2 led de sira ile yanip duruyor acaba verici salak bir verimi yolluyor diye bord un ustunden vericiyi komple soktum sadece alici kurulu ve sorun halen ayni sekilde devam ediyor bu alicidan elimde 2 adet var belki biri bozuk olabilir mantigi ile 2 cisini bord a takip denedim ayni sorun devam ediyor sizce sorun nedir bu durumda

arkadaslar tamam ben sorunu cozdum sistem icinde gonderilen preamle verisi olmadıgından havadaki sinyalden etkileniyor sistem preamle verisi gonderildiginde sistem sorunsuz calisiyor yukaridaki test dizgisini ve proteus dosyalarini iceleyerek bir rf test duzenegi yapabilirsiniz kendinize ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…