RGK hiçbir kademeyi tanımıyor. Herşeyi denedim. Yardım!!!

Bırde, menüde STEP alt menusunde3, devreye alınacak kademe sayısı 1 olarak belırtılmıs olabilir. Otomatık konumja alıp, STEP e gelın, kac kademe belirtilmiş görün, 1 de ıse kademe sayınıza getırın.

daha önce de bozukmuş ben de ceza gelince farkettim. tadilat yapılmadı. rgk üzerine gelen fazların sırası önemli mi ? rst olmak zorunda mı

Entes R3-12C rölede faz sırası önemi vardır. Sedece 1. kademeyi alıp bırakıyorsa bu olay olmuş olabilir.
Eğer röle 1 nolu arıza kodunu veriyorsa, röle gerilim beslemelerinden herhangi ikisini yer değiştirin. Buna göre de akım trafolarından gelen K-L uçlarını yer değiştirin. Gerilim beslemeleri ile akım beslemeleri aynı sırada olsun.

entesler akım trafosu ters bağlansa bile kendisi düzeltebiliyor,diye biliyorum.kontrol sırasında atladığın birşeyler olmalı

Akım trafolarından gelen kablolar 6 adet (her akım trafosu için bir çift) ise dediğiniz doğrudur. Ama akım trafolarından 4 adet kablo (3 tane K ucu, 1 tane de şöntlenmiş olarak L ucu) getirilip röleye girilmiş (K uçları tek tek girilip, L uçları da bu tarafta şöntlenmiş) ise röle K-L uçlarını düzeltemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…