bitirebilirsem bu gün hayatın kıyısından döndüm. serbest konularda paylaşacağım.Geçmiş olsun.
geçmiş olsun sağlık sıhhat yerindedir inşallabitirebilirsem bu gün hayatın kıyısından döndüm. serbest konularda paylaşacağım.
olacak ben kendime iyi bakarsam.geçmiş olsun sağlık sıhhat yerindedir inşalla
Eski Roma suyu sehirlere taşıma ve kullanima arz işinde o zaman şartlarına göre muhteşem denilebilecek planlamalarda bulunmuş. Antik Pompeii kenti harabelerinde hala bozulmamış sekilde su dagitim (metal) sebekesini görmek mümkün.TV kanalları bu sistemi gösterdi. Video nun sonundaki kız çok güzel di
Şu tepesine Allah in gazabının indiği rezil şehir. İnsan gibi insan olmadıktan sonra suyu gökten yağdırsan ne olacak Erhan hocam.Eski Roma suyu sehirlere taşıma ve kullanima arz işinde o zaman şartlarına göre muhteşem denilebilecek planlamalarda bulunmuş. Antik Pompeii kenti harabelerinde hala bozulmamış sekilde su dagitim (metal) sebekesini görmek mümkün.
Geçmiş olsun.olacak ben kendime iyi bakarsam.
Yani öyle mi degerlendirmek lazim emin degilim hocam o konuda. Pek çok yaşanmışlık var çünkü benzer olarak farklı coğrafyalarda.Şu tepesine Allah in gazabının indiği rezil şehir. İnsan gibi insan olmadıktan sonra suyu gökten yağdırsan ne olacak Erhan hocam.