rs232 Dönüştürücü ile Micrologix 1000 Programlala

yokyok42b

Üye
selam arkadaşlar.
allen bradley programlama kablom yok ama rs232 dönüstürücüm var. uydularda jeneratörlerde telefonlarda uzmanca kullanabiliyorum. allen bradleyin din jakının pin outuna göre 2-3-5 i baglasam
  • RSLinx Lite software - needed for online programming [365MB EXE] bu programla okuma yazma yapabilirmiyim.
  • yada bana 6 giriş 6 çıkış bir plc ve beraberinde kablosu programı için set olarak fiyat verebilecek varmı? benim dememe amaçlı kullanabileceğim ama öğrenince diğer markalarada müdahale edebileceğim.
  • teşekkürler....

Micrologix 1000 için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 8 pin mini din konnektöre ile bağlantıyı yaptıktan sonra program olarak elinizde

* Rslogix 500
* Rslinx programı olmak zorunda

iyi çalışmalar

1761-CBL-PM02.jpg

Capture.JPG

Buradan görüleceği gibi RS232 haberleşmeyi destekliyor.

Arkadaslar bende slc 5/02 baglanmam gerekiyor. Kendim boyle bi kablo hazirlayabilirmiyiz.orjinal kablodunu turkiyede bulamiyorum.

Slc 502 DH-485 protokolünü destekler bende zamanında standart 485 kablo ile bağlanmaya çalıştıysamda başarılı olamadım...

USB - 485 dönüştürücü almanız gerekiyor ben geçenlerde Orjinal olarak aldım... Allen Bradley'de tam olarak kodu 1747-UIC olarak geçmekte...

iyi çalışmalar

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,800
Kullanıcılar
452,597
Son üye
BLacKSTaiNNN

Yeni konular

Geri