dene be ustam, vakitten bol ne var ama ben almayayım. benim aklım o kadar ileri çalışmaz.Ustam harici kartla kolay tabi de, mesele eldeki imkanları zorlamak.
dene be ustam, vakitten bol ne var ama ben almayayım. benim aklım o kadar ileri çalışmaz.Ustam harici kartla kolay tabi de, mesele eldeki imkanları zorlamak.
Duman kokusu sarar ben buralardan kaçar eldeki kartlarla bir şey yapmak hem zor hem riskli. Ustaları dinlerken öğrendiğim net şey ufacık hatalarla başlıyor büyük bedeller Allah korusun yangını patlaması.Ustam harici kartla kolay tabi de, mesele eldeki imkanları zorlamak.
AC den korkmayan aptaldır. ama korkunu yenmenin yolları vardır, mesela araya seri lamba girersin hiç başın ağrımaz..Duman kokusu sarar ben buralardan kaçar eldeki kartlarla bir şey yapmak hem zor hem riskli. Ustaları dinlerken öğrendiğim net şey ufacık hatalarla başlıyor büyük bedeller Allah korusun yangını patlaması.
Usta, 10mA'lık KAR'da olmalı.AC den korkmayan aptaldır. ama korkunu yenmenin yolları vardır, mesela araya seri lamba girersin hiç başın ağrımaz..