yunusx Katılımcı Üye Katılım 1 Kas 2007 Mesajlar 880 Puanları 56 22 Ara 2018 #11 sami inci' Alıntı: Yükte denemediği ! sürece zaten fazla esprisi yokki. Genişletmek için tıkla ... evet esas yukte denemek lazim
sami inci' Alıntı: Yükte denemediği ! sürece zaten fazla esprisi yokki. Genişletmek için tıkla ... evet esas yukte denemek lazim
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,957 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 22 Ara 2018 #12 zeybek' Alıntı: Generatörlerin yük kontrolu, testi nasıl yapılıyor, düşündünüzmü..? Genişletmek için tıkla ... Ayrıca, büyük bir motorun miline, hıdrolık fren monte edıp, fren basıncını artırarak akım / yük kontrolu yapabilirsiniz.
zeybek' Alıntı: Generatörlerin yük kontrolu, testi nasıl yapılıyor, düşündünüzmü..? Genişletmek için tıkla ... Ayrıca, büyük bir motorun miline, hıdrolık fren monte edıp, fren basıncını artırarak akım / yük kontrolu yapabilirsiniz.
Konu Sah ibosch01 Üye Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 545 Puanları 1 Konum adana 24 Ara 2018 #13 Amac yukte denemek zaten 22 30 kw motorlar bile bosta cok dusuk akim cekiyor.bu bile denemeye yetmiyot
Amac yukte denemek zaten 22 30 kw motorlar bile bosta cok dusuk akim cekiyor.bu bile denemeye yetmiyot
Konu Sah ibosch01 Üye Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 545 Puanları 1 Konum adana 24 Ara 2018 #14 zeybek' Alıntı: Ayrıca, büyük bir motorun miline, hıdrolık fren monte edıp, fren basıncını artırarak akım / yük kontrolu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bunu hava regulatoru ile eski bir aracin disk fren sistemini havaliya cevirerek dusunuyorum.
zeybek' Alıntı: Ayrıca, büyük bir motorun miline, hıdrolık fren monte edıp, fren basıncını artırarak akım / yük kontrolu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bunu hava regulatoru ile eski bir aracin disk fren sistemini havaliya cevirerek dusunuyorum.
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,957 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 24 Ara 2018 #15 ibosch01' Alıntı: Bunu hava regulatoru ile eski bir aracin disk fren sistemini havaliya cevirerek dusunuyorum. Genişletmek için tıkla ... Aklın yolu bir, sonucda, frenleme yolu ile motora ve sürücüye yük verdıreceksiniz, imkan beceri yoluyla neler bulursunuz. Bence, sana tamire gelen bir cihazı, servsine götür, ama " ben testleri görmek istiyorum" de gör...
ibosch01' Alıntı: Bunu hava regulatoru ile eski bir aracin disk fren sistemini havaliya cevirerek dusunuyorum. Genişletmek için tıkla ... Aklın yolu bir, sonucda, frenleme yolu ile motora ve sürücüye yük verdıreceksiniz, imkan beceri yoluyla neler bulursunuz. Bence, sana tamire gelen bir cihazı, servsine götür, ama " ben testleri görmek istiyorum" de gör...