izmir-ice Üye Katılım 25 May 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 36 25 May 2009 #1 merhaba bu konu hakkında elinde döküman olan yada bilgisi olan varsa benle iletişime geçebilir mi lütfenn.cok önemlii
merhaba bu konu hakkında elinde döküman olan yada bilgisi olan varsa benle iletişime geçebilir mi lütfenn.cok önemlii
tonmaisterdal Üye Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 70 Puanları 1 Yaş 40 31 May 2009 #2 tam olarak neyi nasıl yapmak istediğini yazarmısın ben amatör bi otomasyoncuyum ama kendi kafamda bişeyler kurmak isterim
tam olarak neyi nasıl yapmak istediğini yazarmısın ben amatör bi otomasyoncuyum ama kendi kafamda bişeyler kurmak isterim
mustafatemel_5885 Üye Katılım 24 Ara 2008 Mesajlar 711 Puanları 31 Yaş 39 31 May 2009 #3 kardeş ben daha önce pınar su tesislerinde çalıştım. bunun gibi bir tesisi sözle anlatmak olmaz. sen istediklerini söle biz yardım edelim.
kardeş ben daha önce pınar su tesislerinde çalıştım. bunun gibi bir tesisi sözle anlatmak olmaz. sen istediklerini söle biz yardım edelim.
yaga Üye Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 74 Puanları 1 Yaş 40 17 Haz 2009 #4 Yapmak olduğun işi biraz daha açarsan elbette bu sitede sana en kısa zamanda yardımcı olunur. mesela bant sistemini oto yapacan ne bileyim düşündükçe insanın aklına çok şeyler geliyor.
Yapmak olduğun işi biraz daha açarsan elbette bu sitede sana en kısa zamanda yardımcı olunur. mesela bant sistemini oto yapacan ne bileyim düşündükçe insanın aklına çok şeyler geliyor.