Doğan Hocam zaten okulda müzik sisteminiz teybiniz var, naçizane görüşüm fm mikrofonla sorunu çözersiniz az maliyetle . http://www.hepsiburada.com/mikrofonlar-c-405134 mikrofonun içindeki esas mikrofonu kablo ile veya standart yaka mikrofonu kullanarak gövdeyi cebe atabilirsin. Yine Hakan Ustmın ve diğer üyelerin yorumlarına açıktır.
Bülent ustam fm mikrofon sınıf içinde iyi olmaz. Ben kablosuz yaka mikrofon istiyorum. Ders anlatırken kablo sorun olmasın.
Aşağıda sınıfımızda ses sisteminin resimleri var. Bu ürüne kablosuz yaka mikrofonu takıp hoparlörleri aktif hale getirebilir miyiz? Biz konuştuğumuzda ses sitemine ait hoparlörden ses çıksın.
Cihazin detayina baktim. Su adresteki bilgiye eristim. Bilgiye gore 3.5 mm ses cikisi var. Yani normal kulaklik cikisi.
Bu noktada 3.5 mm kulaklik soketinden rca sokete donerek bu urunu kullanabilirsiniz gorunuyor. Ancak urunun kalitesi hakkinda yorum yapamam. Cihazin kullanim kitapcigi asagidaki linkte bulabilirsiniz.
Kullanılan frekans aralığı VHF Bandı C5 ile C11 kanalları arasında.bulunduğunuz bölgede VHF yayınları yüksek ise sarkma veya parazit yaptırabilir.Teknik olarak bağlantıda bir sorun olmayacaktır.