eyupoglu Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 12 Şub 2013 #1 Merhaba; F=(a.b)+cd= ifadesinin devresini cizin? Bu sorunun cevabını biriniz yapabilirmisiniz?Hiç bilgim yok,yarın için bana gerekli. Teşekkürler
Merhaba; F=(a.b)+cd= ifadesinin devresini cizin? Bu sorunun cevabını biriniz yapabilirmisiniz?Hiç bilgim yok,yarın için bana gerekli. Teşekkürler
aslan93 Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 369 Puanları 31 12 Şub 2013 #2 a.b ifadesini ve kapısı ile oluşturdum.Aynı şekilde c.d ifadesini de ve kapısı ile oluşturdum.Sonra aradaki + işareti ile yani veya kapısı topladım.
a.b ifadesini ve kapısı ile oluşturdum.Aynı şekilde c.d ifadesini de ve kapısı ile oluşturdum.Sonra aradaki + işareti ile yani veya kapısı topladım.
Konu Sah eyupoglu Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 12 Şub 2013 #3 Arkadasim senden Allah bin kere razi olsun.Allah gonlune gore verir insallah.cok cok tesekkurler
aslan93 Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 369 Puanları 31 12 Şub 2013 #4 eyupoglu' Alıntı: Arkadasim senden Allah bin kere razi olsun.Allah gonlune gore verir insallah.cok cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizden allah razı olsun.İşini gördüyse ne mutlu bana.
eyupoglu' Alıntı: Arkadasim senden Allah bin kere razi olsun.Allah gonlune gore verir insallah.cok cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizden allah razı olsun.İşini gördüyse ne mutlu bana.
Konu Sah eyupoglu Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 14 Şub 2013 #5 Görmezmi sınavdan geçtim senin sayende
aslan93 Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 369 Puanları 31 14 Şub 2013 #6 Sevindim senin adına tebrikler.Ama şunu belirteyim bu alanda devam edeceksen eğer bunları öğren.İşin temeli bu konular.
Sevindim senin adına tebrikler.Ama şunu belirteyim bu alanda devam edeceksen eğer bunları öğren.İşin temeli bu konular.
Konu Sah eyupoglu Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 14 Şub 2013 #7 Programlama üzerine yoğunlaştım.C derneği var Mecidiyeköyde orda C# ile nesne yönelimli programlama kursuna gittim.20 şubatta ms-sql kursuna başlicam.Sonra C# dilini dahada geliştirmem gerekecek.Önerin için teşekkür ederim
Programlama üzerine yoğunlaştım.C derneği var Mecidiyeköyde orda C# ile nesne yönelimli programlama kursuna gittim.20 şubatta ms-sql kursuna başlicam.Sonra C# dilini dahada geliştirmem gerekecek.Önerin için teşekkür ederim
paravan a.ş. Üye Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 214 Puanları 1 Yaş 37 20 Şub 2013 #8 plc programlamada çok işe yarıyor üzerine düşün mikro işlemcininde temelidir