Slm arkadaşlar aklımda bir proje var ama nasıl yaparım bilmiyorum 3 veya 4 adet LED veya röle yi enerji verildiğinde sırayla aralarında 2 veya 3 saniye olacak şekilde çalışmasını enerji gidip geldiğinde baştan başlayıp sırayla tekrar yanmasını istiyorum Arduino ile yapılabilir ama Arduino kullanmak istemiyorum başka nasıl yapabilirim...
Sanırım ledlerin döngüye girmesini istemiyorsunuz. Yani ledler enerji geldiğinde sırayla birer saniye aralıklarla yanacaklar ve enerji kesilinceye kadar o şekilde kalacaklar. Tekrar enerji kesildiğinde aynı şeyi yapacaklar.Ben bu şekilde algıladım. Animasyonu tekrar görmek için sayfayı yenileyin (F5).
Sanırım ledlerin döngüye girmesini istemiyorsunuz. Yani ledler enerji geldiğinde sırayla birer saniye aralıklarla yanacaklar ve enerji kesilinceye kadar o şekilde kalacaklar. Tekrar enerji kesildiğinde aynı şeyi yapacaklar.Ben bu şekilde algıladım. Animasyonu tekrar görmek için sayfayı yenileyin (F5).
Hocam devreyi yaptım çalıştı ama şöyle bir sorun var enerjiyi kesip geri verdiğimde ledler kararsız çalışıyor bazen direk hepsi yanıyor bazen ikisi yanıyor bazen biri yanıyor bazende birkaç denemede sorunsuz çalışıyor neden yapar acaba böyle