s 7200 plcye program Nasıl Yüklenir?

Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
560
Puanları
6
Konum
Türkiye
S.a arkadaşlar s7200 serisi plcye enerji yokkenmi plc ile haberleşme sağlanır yoksa Enerji varken Run konumu yada Term konumunamı almamız lazım ?? cevaplarınızı bekliyor olacam??
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Siemens S7 200 de plc ye program yüklemek için plc de enerji varken ve sviç term pozisyonundayken program aktarılır.
Aktardığımız programı çalıştırmak için ya plc üzerindeki küçük sviç run konumuna alınır. Yada microvin programı üzerindeki run butonuna tıklanarak program çalıştırılır.
 
Enerji olası yeterlidir. Eğer PLC çalışıyorsa programı yükleme butonuna bastığınızda PLC stop edilecek diye sizi uyarır ve onaylamanız durumunda PLC Stop konumuna geçerek yükleme başlar. Yükleme bittiğindede PLC çalışsınmı dieye tekrar uyarır ve onaylamanız durumunda run konumuna geçerek program taramaya başlar..
 
Tamam arkadaşlar anladım..öyle yapacam ozaman Ama PLc ile ben bağlantı kuramıyorum Bu akşam benim bilgisayara teamwiever'la bağlanacak biri olursa çok sevinirim msn adresimden bana ulaşabilir,Akşam saat7de evdeyim cevaplarınızı bekliyorum??
 
Kardeş şu an müsait isen ben yardımcı olmaya çalışayım...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…