s5 pg 675 cihazı nı nasıl yazıcıya bağlayabilirim...

efe43

Üye
Katılım
25 Ara 2006
Mesajlar
419
Puanları
1
Yaş
40
sayın arakdaşlar elimde pg 675 cihazı var ve bu cihazın arka kısmında yazıcı çıkışı var ama bir türlü yazıcı ile haberleştiremedim eski tip yazıcılar dennedim olmadı... bu işi nasıl yapabilirm saygılar

pg 675 ile benim elimde epson lx 300 modeli bir yazıcı var pg yazıcı çıkışı ile yazıcı girişleri 25 pinli aradaki bağlatı kablosu nasıl olabilir yapılablirmi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
PG 710 ve 720 ile çalıştım. Onlarında printer çıkışı var. Print dediğim zaman eski veya yeni printer fark etmiyor. Hepsinden çıktı aldım. Ama sadece lpt girişli printer olmalı. USB ler olmaz. Senin PG 675 cihazının çıkışının sağlam olduğundan emin misin? Ayrıca Yine PG 710 ve 720 için konuşuyorum. İki adet 25 pin konnektör mevcut. 1. com1 ikincisi lpt.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…