husso35 Üye Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 194 Puanları 1 12 Eyl 2017 #1 Arkadaşlar merhaba, CPU1214 TIA-V12 ile yazılmış bir PLC, Programı upload ediyorum,program bloklar geliyor fakat taglist ve adresler gelmiyor. Çektiğim program içeriğinde sembolik adresler görünüyor fakat adresler tanımlı olmadığı için hata veriyor compile edemiyorum. PLC de herhangi bir koruma görünmüyor. İlk defa karşılaştığım bir durum. konu hakkında fikri olan var mı acaba ?
Arkadaşlar merhaba, CPU1214 TIA-V12 ile yazılmış bir PLC, Programı upload ediyorum,program bloklar geliyor fakat taglist ve adresler gelmiyor. Çektiğim program içeriğinde sembolik adresler görünüyor fakat adresler tanımlı olmadığı için hata veriyor compile edemiyorum. PLC de herhangi bir koruma görünmüyor. İlk defa karşılaştığım bir durum. konu hakkında fikri olan var mı acaba ?
supersolak11 Üye Katılım 2 Nis 2010 Mesajlar 36 Puanları 1 17 Eyl 2017 #2 Bazen siemens plc de karşılan bir durum tag lerin gelmemesi. Açıklamalar için Yazılan programı bulmalısın.
Bazen siemens plc de karşılan bir durum tag lerin gelmemesi. Açıklamalar için Yazılan programı bulmalısın.
Mehmetf Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 17 Ara 2006 Mesajlar 558 Puanları 6 Yaş 40 19 Eyl 2017 #3 Merhaba, Siemens Portala yazarsan yardımcı olurlar. V12 son güncelleme yaptınmı? Saygılarımla.
dincer_55 Üye Katılım 31 May 2009 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 39 6 Eki 2017 #4 plc isminin üzerine tıkla o sekıl upload yap sana soracak tagleri çekim mi diye