s7 200 plclerde anolog girişler

muscular

Üye
Arkadaşlar S7 200 plc anolaog girişleri nasıl algılıyor mesala hidrolik preslerde kullanılan lineer cetveller pozisyonlama yaparken.Bildğim kadarıyla cetveller tür reosta gibidir durduğu pozisyona göre dirençle orantılı olarak voltaj çıkartıyor fakat plc bu voltajı nasıl algılıyor dökümana ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

sayın muscular

ekteki dosya megep tarafından hazırlanan s7-200 ile analog işlemler dosyasıdır. içerisinde size gerekli olan tüm bilgiler mevcut...

Ekli dosyalar

• plc ile analog islemler.zip
    1.1 MB · Görüntüleme: 105
Sn muscular;
Siemes S7200
voltajı potansiyometreden oku gibi okuyor ama çözünürlük ve sayı sistemi ile ilgili kısımlar yukardaki linkte var.ben bakarkaken volcanos arkadaş türkçesini eklemiş bile.kolaygelsin

Arkadaşlar teşekkür ediyorum ellerinize sağlık kontrolkalemi.com çalışanlarına saygılar

Arkadaşlar teşekkür ediyorum ellerinize sağlık kontrolkalemi.com çalışanlarına saygılar

sayın muscular

gecenin bu saatindin de size yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. ben, tüm yönetici arkadaşlar ve forum sakinleri kontrolkalemi.com çalışanı değil, forum gönüllüleriyiz.

saygılar...

Forum istatistikleri

Konular
129,776
Kullanıcılar
452,545
Son üye
Derebey_37

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri