S7 200 Reçeteyi yazdırmak

Ertek68

Profesyonel Üye
Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
1,733
Puanları
281
Yaş
52
Slm.
Arkadaşlar S7 200 ile yapılmış bir dozaj ünitesinde çeşitli maddelerden farklı miktarlarda karışım yapılıyor. Operatör TD200 ekranından gerekli reçeteyi giriyor ve bu reçeteyi kaç parti yapacağını seçtikten sonra start veriyor.
Benim öğrenmek istediğim PLC tarafından hazırlanan bu karışımlarda hangi maddeden ne kadar alındığının bir bilgisayara kaydedilmesi veya yazıcıdan çıktı alınması bu konuda tecrübeli arkadaşların fikir ve önerilerini bekliyorum...
Saygılar...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Tavsiyem bir ethernet modülü kullanılarak bilgisayarda çalışacak küçük bir wincc flexible programı ile verilerin kaydedilmesi.
 
Tavsiyem bir ethernet modülü kullanılarak bilgisayarda çalışacak küçük bir wincc flexible programı ile verilerin kaydedilmesi.
İlginiz için teşekkürler ama Wincc programlamayı bilmiyorum ve bulunduğum yerde bilenler yok. Bu konuda gerekirse ücreti karşılığında yardımcı olabilirmisiniz.
 
ücret karşılığı değil sorularını cevaplamaya çalışırız flexible oldukça basitleştirimiş bir program.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…